martes, 16 de abril de 2013

REALITAT AUGMENTADA

Avui, a DMED 13, el grup de Pau Nin,Clara Foix, Àngel Carrillo i Òscar Garcia ens presenten aquesta eina: La realitat Augmentada.  El programa AURASMA ajuda a treballar amb aquest material. 

 D'entrada quan obrim AURASMA surt directament la càmera. Quan fem clic a la A ( menú)  apareixen les diferents Aures creades per diferent gent. A partir d'una imatge visualitzada a l'Ipad o tablet veiem que apareix a sobre una altra imatge o vídeo sorpresa. 

El que hem fet és dividi-no sen grups amb un Ipad o Tablet i escollir una imatge clara. Nosaltres crearem una AURA de tal manera que quan emfoquem aquella imatge, apareixerà un vídeo que nosaltres haurem gravat. Un cop ho tenim tota la classe haurem d'anar cada grup i visualitzar la imatge que surt de l'aura per veure quin vídeo es troba amagat. 


Primer crearem el vídeo a partir del qual,  quan emfoquem,  ens sortirà la realitat augmentada i després farem la fotografia. L'haurem de publicarper tal que la resta de companys ho puguin veure a les seves tablets o Ipads. D'aquesta manera quan emfoquem a la imatge escollida de l'Aura ens sortirà el vídeo dels companys. 




Penso que aquesta activitat és molt rica de material en TIC i motivadora per a alumnes de primària. A més cal dir que aquesta eina la podríem utilitzar per treballar a partir de qualsevol assignatura i qualsevol tema. Podríem treballar a llengua endevinalles o jeroglífics, a matemàtiques problemes, a anglès el vocanburali, etc.


No hay comentarios:

Publicar un comentario